Gestolen stoomtrekker

Een Stoomwals of trekker aan het bouwen, of een vraag hierover ? Stel ze hier!

Moderator: Moderators

Plaats reactie
ArnoldS
Berichten: 89
Lid geworden op: zo mei 27, 2007 12:04 pm
Locatie: Amsterdam

Gestolen stoomtrekker

Bericht door ArnoldS » zo feb 22, 2009 5:36 pm

Hallo stoomtractorliefhebbers,

Net toen we dachten de 'Gestolen' rubriek niet meer nodig te hebben duikt er dit bericht op.
Op de avond van 22 december 2008 is uit de garage van Steve Gotrel een model van een stoomtractor gestolen. Nu in de modelbouwscene van Groot-Brittannië dit opsporingsbericht wijd verspreid is, is het niet ondenkbeeldig dat door de dieven wordt uitgeweken buiten de UK en dat het bijvoorbeeld wordt aangeboden in Nederland.

Het gaat om een stoomtractor in schaal 1:12, 30 jaar geleden gebouwd door wijlen de vader van Steve, Vincent Gotrel, naar tekeningen van het blad Model Engineer. De hoofdkleur is lichtgroen zonder biezen, een zwarte rookkast en schoorsteen. Verder zijn de spaken van het vliegwiel rood geschilderd.

Mocht U nou dit model hebben gezien of is het U aangeboden neemt U dan direkt contact op met de politie in Groot-Brittannië: de zaakgelastede Andrew Humphriss (Crime Investigator) van de centrale recherche Warwickshire politiebureau van Stratford upon Avon, Groot-Brittannië. tel. 0044 2476 483432
U kunt natuurlijk ook Uw lokale politie informeren en dan vraagt U dit door te geven aan de politie in Groot-Brittannië. Alvast bedankt voor Uw medewerking.
Arnold

Plaats reactie